10 Kelebihan Tidur Tanpa Memakai Seluar Dalam

Image result for 10 Kelebihan Tidur Tanpa Memakai Seluar Dalam

10 Kelebihan Tidur Tanpa Memakai Seluar Dalam|Ketika tidur, hampir majoriti lelaki dan wanita masih memakai seluar dalam. Tetapi, tahukah anda bila tidak memakai seluar dalam semasa tidur memberikan banyak manfaat kesihatan?

Ya, tidak memakai seluar dalam semasa tidur akan memberikan banyak manfaat kesihatan. Berikut manfaat tidak memakai seluar dalam sebagaimana dikutip di Boldsky.

Meningkatkan peredaran darah ke Mr P
Mr P akan ‘menghirup’ udara untuk sementara waktu. Ingat, Mr P seperti tercekik selama 24 jam jika anda selalu memakai seluar dalam. Kerana itu, manfaatkan waktu tidur di malam hari untuk menanggalkan seluar dalam. Ini juga akan meningkatkan peredaran darah ke Mr P.

Menjaga kualiti sperma

Ketika Mr P terkurung di seluar dalam, suhu akan membunuh sperma. Jika ingin segera mempunyai keturunan, harus membiarkan Mr P bernafas, sekurang-kurangnya pada waktu malam.

Meningkatkan kehidupan senggama

Lelaki boleh mengalami ereksi sedikit lebih baik ketika membiarkan Mr P bernafas, sekurang-kurangnya pada waktu malam. Wanita dijamin akan merasakan kenikmatan berbeza kesan kehidupan senggama lelaki yang meningkat.

Miss V sejuk

Ketika menanggalkan seluar dalamnya semasa tidur, wanita memberikan peluang Miss V sejuk dan kering. Kerana, peredaran udara lebih lancar, malah lebih baik lagi jika benar-benar tanpa busana.

Mencegah iritasi di sekitar Miss V

Memakai seluar dalam yang ketat seharian boleh menyebabkan garis terbentuk pakaian pada kulit di sekitar Miss V. Oleh itu, memakai seluar dalam boleh menyebabkan iritasi kulit dan kemerahan di sekitar Miss V.

Mencegah jangkitan

Beberapa jenis mikro organisma akan berkembang pada keadaan yang lembab. Bila wanita memakai seluar dalam seharian tanpa mengambil kira masa tidur, ini boleh menyebabkan jangkitan bakteria di sekitar Miss V.

Tidak gatal

Memakai seluar dalam seharian boleh membuat wanita tidak selesa, terutama semasa tidur. Memakai seluar dalam semasa tidur boleh meningkatkan risiko rasa gatal di sekitar Miss V.
10 Kelebihan Tidur Tanpa Memakai Seluar Dalam 10 Kelebihan Tidur Tanpa Memakai Seluar Dalam Reviewed by Admin on 22:34 Rating: 5

No comments:

loading...
Powered by Blogger.